Kevätkertaukset 2022

Tervetuloa aloittamaan purjelentokautta 22!

Tietojen ja taitojen freesaamiseen on tänä vuonna tarjolla kaksiosainen kevätkertaus. Ensimmäinen osa pidetään verkossa keskiviikkona 11.5. klo 18 alkaen ja toinen osa lauantaina 14.5. klo 8:45 alkaen Räyskälän Kuppilalla.

Verkkolämmittelyt  (11.5. klo 18 / Outi, Juha ja Mac) on suunnattu erityisesti vähän lentäneille tai viime vuosina lupakirjan saaneille, mutta tilaisuus on toki avoinna kaikille. Tavoitteena on kerrata pääkohdat turvallisesta toimimisesta kentällä ja palauttaa mieliin toiminta leko-hinauksen erilaisissa pakkotilanteissa nimenomaan Räyskälässä. Samalla kerrataan SMS:n (Kerhon turvallisuuden omavalvontajärjestelmä) tarkoitus ja käyttö käytännön lentotoiminnassa. Vaikka tapaaminen onkin verkossa, on sen tavoitteena keskustelu ja osallistujien kokemuksien ja näkemyksien jakaminen.

Pääset liittymään Verkkolämmittelyyn tästä linkistä: meet.google.com/wec-spki-tqi 

Räyskälän lentopäivä (14. ja 15.5. / Timo P., Outi) painottuu sään salliessa lentämiseen. Päivä alkaa Kuppilan aamupalalla klo 8:45 ja samalla käydään läpi lento-oikeuksien voimassaoloa, Suviseurojen vaikutusta kentällä lentämiseen ja sään/osallistujien mukaan palataan turvallisen lentämisen keskeisin tekijöihin.  Lauantai-iltana lentopäivän jälkeen on tarkoitus kokoontua vapaamuotoisesti NILin grillille.  Toivotamme kaikki paikalla olevat jäsenet lämpimästi tervetulleiksi.